20, 21 i 22 de Setembre de 2019 • Pla de Palau

El BORN Street Food Mercè és l’edició especial del BORN Street Food que  es celebra el cap de setmana de les festes de La Mercè i com un activitat dintre de les festes majors de Barcelona.

Un cop més la plaça Pla de Palau es tornará a omplir de gastronomia i música amb la participació dels cuiners dels establiments que formen part de l’associació. Tres dies en el que la plaça de Pla de Palau es converteix en un gran mercat gastronòmic a l’aire lliure on els socis de Barcelona Born Gourmet cuinen en directe els seus millors plats.

Un gran festival gastronòmic

BORN StreetFood és un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona, impulsat per l’associació Barcelona Born Gourmet on xefs i botiguers gourmet del Born treuen les seves cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic. Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking en la gran festa gastronòmica del Born.

Carns, arrossos, peix de llotja...

Algunes de les propostes que es trobaran al Born Street Food són els arrossos de la llotja del 1881 per Sagardi, les creacions de Dani Rueda de Tapeo, els mítics tacos mexicans de Joan Bagur, la selecció de formatges d’Eva Vila de Vila Viniteca, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi.

Apunta't!