14,15 and 16 of June 2019 • Pla de Palau

BORN StreetFood és un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona, impulsat per l’associació Barcelona Born Gourmet on xefs i botiguers gourmet del Born traiem les nostres cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic.

Edició rere edició s’ha consolidat com un esdeveniment cabdal dins el calendari gastronòmic de la ciutat. Tres dies en el que la plaça de Pla de Palau es converteix en un gran mercat gastronòmic a l’aire lliure on els socis de BBG cuinem en directe els nostres millors plats per gaudir en companyia de tothom.

Un gran festival gastronòmic

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN StreetFood podràs probar alguns dels millors plats del cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

Cuina en directe!

Algunes de les propostes que es trobaran al Born Street Food són els arrossos de la llotja del 1881 per Sagardi, les creacions de Dani Rueda de Tapeo, les tapes asturiano-catalanes de Fran Heras, els mítics tacos mexicans de Joan Bagur, la selecció de formatges d’Eva Vila de Vila Viniteca, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi.

Apunta't!