19,20 i 21 de Juny de 2019 • Pla de Palau

BORN StreetFood és un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona, impulsat per l’associació Barcelona Born Gourmet on xefs i botiguers gourmet del Born traiem les nostres cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic.

Edició rere edició s’ha consolidat com un esdeveniment cabdal dins el calendari gastronòmic de la ciutat. Tres dies en el que la plaça de Pla de Palau es converteix en un gran mercat gastronòmic a l’aire lliure on els socis de BBG cuinem en directe els nostres millors plats per gaudir en companyia de tothom.

Un gran festival gastronòmic

Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking configuren la gran festa gastronòmica del Born. Al BORN Street Food podràs provar alguns dels millors plats del cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.

Cuina en directe!

Com cada any al Born Street Food no faltaran a la cita els grans clàssics del festival, com els increïbles arrossos de peix fresc de la Llotja de la Barceloneta del 1881 per Sagardi, les tapes creatives i de producte del Dani Rueda de Tapeo, els mítics tacos mexicans del xef Joan Bagur d’Oaxaca Cuina Mexicana, els millors de la ciutat segons diuen, la selecció de formatges d’Eva Vila de La Teca de Vila Viniteca, el pulled pork d’Oriol Rovira de PORK… boig per tu cuinat durant hores a la mateixa plaça, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi Cuiners Bascos, entre molts d’altres.

No et pots perdre tampoc el peix fresc acabat de portar dels barcos de la Confraria de Pescadors de Barcelona o les propostes del mític 7 Portes.

Apunta't!